SVATEBNÍ DÁRKOVÉ BALÍČKY

Svatba je výjimečná událost v životě. I dárky ke svatbě by měly být jedinečné. Proto jsme se rozhodli pro vás připravit svatební speciál. Hledáte vhodný svatební dárek pro budoucí nevěstu? Velmi důležitá na svatbě je přítomnost družičky, svědka a svědkyně. Poradíme vám, jak je netradičně požádat, aby se zhostili této role. 

Dárkový balíček pro nevěstu

Plánujete rozlučku se svobodou a vymýšlíte s kamarádkami, čím obdarovat budoucí nevěstu? Pro tuto příležitost je ideální dárkový balíček pro nevěstu  naplněný vším, co bude potřebovat na svůj velký svatební den.

Nevěsta se neobejde bez taštičky poslední záchrany. Díky ní si hravě poradí s jakoukoliv nečekanou situací. Lak na nehty zastaví nejedno utíkající očko na punčoškách. Budou se hodit také papírové kapesníčky pro slzy štěstí, spínací špendlíky, pilník na nehty či náplasti na puchýře od bot. Lak na vlasy a sponky do vlasů zajistí dokonalý účes i pro případ, že by foukal vítr. Pro svěží dech je ideální Tic-tac.  

Největší stres a tlak na nevěsty přichází den před obradem. Relaxační maska pomůže, když v předsvatební noc nejde nevěstě usnout a přírodní svíčka s meduňkou zklidní její mysl. 

Náramek vyskládán z drahých kamenů bude pro nevěstu krásnou vzpomínkou na loučení se svobodou. 

Máme pro vás ještě jeden speciální tip na dárek naší vlastní výroby. Semínkový papír “Nech lásku vyrůst” jako symbol lásky, která vyklíčí z malého semínka v krásnou květinu. Semínkový papír vložíme v celku, případně rozstříhaný na kousky do květináče nebo venku do země.  Aby semínka nezamrzla, venku je vhodné sázet na jaře, zhruba od května. Papír zasypeme tenkou vrstvou hlíny, maximálně 0,5 cm. Každý den zaléváme ideálně po dobu minimálně jednoho týdnu rozprašovačem. Nedoporučujeme zalévat konvicí dokud nebude rostlinka silnější. Tento dárek potěší nevěstu na etapy - při předání, při sázení a pak znovu při pohledu na nádherné kytičky. 


20

 

Budeš moje družička? 

Družička hraje jednu z nejdůležitějších rolí. Asistuje nevěstě při výběru těch pravých svatební šatů. Podílí se na tvorbě svatebního seznamu a rozesílání pozvánek. Také při svatbě je nepostradatelná. Stará se o bezchybný chod svatební hostiny a především je nevěstě psychickou oporou.

Jak ji požádat, aby Vám šla za družičku? Můžete to udělat hravým způsobem. Věnujte jí hezký dárkový balíček naplněný různými milými drobnostmi, které si skvěle užije. Největším překvapením v dárkovém balíčku bude kartička se stíracím políčkem, který skrývá otázku: “Budeš mojí družičkou”?

 

22

 

Dárek pro svědka a svědkyni

Obvykle si nevěsta za svědkyni a ženich za svědka vybere někoho blízkého z rodiny nebo svoji nejlepší kamarádku či kamaráda. Zkrátka někoho, koho mají rádi a je pro ně v životě důležitý. 

Také je můžete požádat a poděkovat krásným dárkem s dojemným vzkazem, vyjadřujícím, kolik toho pro vás znamenají.

 

21

 

Co dodat na závěr? Přejeme všem snoubencům, aby si užili tento krásny čas příprav na svůj VELKÝ DEN.