3 PRAVIDLA PRO KAŽDÝ DÁREK

Potřebujete věnovat dárek k narozeninám? Nebo vybíráte překvapení k výročí? Chystáte vánoční nadílku od Ježíška pro všechny členy rodiny? Někdy nás výběr může tak potrápit, že snadno zapomeneme, jak zábavné a krásné obdarovávání může být.

Sestavili jsme proto 3 zlatá pravidla, díky nimž bude mít vaše úsilí vždy tu správnou jiskru. 

 

 

 

Ručně psaný podpis  

Ať už vládnete perem jako Shakespeare, nebo preferujete spíše jednoduchost. Ať už píšete dlouhá a milující přáníčka, nebo krátké a vřelé texty. Vlastnoručně se podepsat je právě to malé gesto, které udělá velký zázrak. Dáte tak najevo, jak vám na dané osobě záleží. 

(Malá pomoc od nás: V případě, že si zvolíte naši službu poslat balíček přímo obdarovanému na adresu, podpis za vás ručně napíšeme. I když nebude přímo od vás, zapůsobí rozhodně víc než tištěná verze)

 

Vybírejte dárek dle účelu 

Nikdy nedávejte dárek jen proto, že musíte něco darovat. Udělejte si chvíli a popřemýšlejte o lidech, kterým dárek vybíráte. Sami pochopíte, že za jejich úsměv na tváři to rozhodně stojí. Co by tak chtěli, ale sami si nekoupí? Co by se jim hodilo? Co mají rádi? Důkladnější návod najdete zde. 

Někdy stačí i maličkost. Keramický hrnek pro milovníka kávy, svíčka s nevtíravou vůní, kvalitní horká čokoláda...

 

Zabalení dárku 

Prezentace je rovněž důležitá. Zabalením dáváte najevo, kolik času a péče jste výběru věnovali. Nic nedokáže zkazit dojem víc, než nezabalený nebo špatně upravený dárek a ještě k tomu s cenovkou. 

Není třeba investovat hodně peněz nebo času. Buďte kreativní. Pokud balíte dárky rádi, s malou mašlí nebo ozdobou bude váš dárek perfektní. Jestliže si na to netroufáte, dárková taška nebo krabička vše jistí. Objeví se skvělý pocit, když se na konci poplácáte po ramenou a řekněte si : „Jó, zabalil/a jsem to.“