JAK VYBRAT TEN SPRÁVNÝ DÁREK

Vaše maminka příští týden slaví narozeniny. Jste bezradní, protože pořád nevíte, jaký dárek by jí udělal radost? Několik členů vaší rodiny má svátek brzy po sobě a vám už došly nápady? A co teprve koupit tatínkovi či tchánovi, kteří slaví kulatiny? Pro ty z vás, kteří si občas s výběrem vhodného dárku nevíte rady, máme pár tipů.

 

Vžijte se do těch, které chcete obdarovat

Je to skvělý způsob, jak dát obdarovanému najevo, že nám na něm záleží. Stačí se na chvíli zastavit a vybavit si, co všechno jste vypozorovali z vašich společných setkání. Několik následujících inspirací vám napoví, na co se přitom zaměřit.

 

Co rádi dělají a pro co se nadchnou?

Každý má nějakou zálibu, koníčka nebo oblíbenou činnost. Pojďme se na ně podívat zblízka. Připravili jsme pro vás přehled nejčastějších oblastí, o které se naši blízcí zajímají. 


 


Pak už stačí jen přemýšlet, co by jim udělalo radost. Těm, co dobíjí baterky na zahrádce nebo na chalupě, uděláte radost praktickými doplňky, které rozzáří jejich oázu klidu. Rádi tráví čas vařením a zkouší nové speciality? Nadchnete je zážitkovým kurzem vaření nebo kuchařkou od vyhlášeného kuchaře. Tvůrčí duši potěší malý deník na zapisování inspirativních poznámek a k tomu hezká designová propiska. Kreativce zase kvalitní akvarelové pastelky, skicák nebo suchý pastel. Máte v rodině muzikanta, kutila nebo třeba víkendového rybáře? O které sporty se zajímá? Nejste si tím jistí? Pokud je pejskař nebo
kočkomil, určitě nešlápnete vedle, když do dárkového balíčku přibalíte balzám na tlapky pro domácího miláčka. Koneckonců je to skvělý dárek jak pro muže tak i pro ženu, kteří mají doma zvířecí mazlíčky.

Nevíte, jaké jsou jejich záliby? 

Co vsadit na dobré jídlo či pití? Milovníkům kávy a sladkých dobrůtek kupte degustační balíček kávy, případně balíček sladkého mlsání. Ke kávě můžete přidat odměrku, šálek, chutné sušenky nebo moka konvičku.Tchán milující maso si pochutná na dárkovém balíčku gurmánských lahůdek. Tatínek, který si rád vychutnává dobré víno, ocení dárkový balíček se skvělým kvalitním vínem z českého rodinného vinařství.

Pořád tápete?

Může se jednat o maminku, která je neustále v jednom kole. Na záliby nemá čas ani pomyšlení. V tom případě je vhodné se zamyslet nad tím, co by osoba, kterou chcete obdarovat, potřebovala. Potěšila by ji voňavá relaxační lázeň nebo domácí péče jako v nejluxusnějším salonu? Prostě chvilka kýženého odpočinku a času jen pro sebe. Nebo by možná uvítala BIO produkty, například přírodní povzbuzující šťávy.

Sezónní dárek

Výběr dárku můžete přizpůsobit také aktuálnímu ročnímu období. Na podzim jsou ideální ovocné džemy či sirupy. V zimě přijde na zahřátí vhod horká čokoláda nebo lahodný pečený čaj.

Až tak dobře je neznáte

Máte pořád pochybnosti? Nemá náhodou na něco alergii? Nejjednodušší řešení je nenápadně informace zjistit. Co když ale chcete dát dárek někomu, koho skutečně dobře neznáte? Nejlepší volbou bude potom neutrální dárek, kterým nic nezkazíte. Vhodné jsou bytové doplňky – svíčka, jemná a zároveň nenápadná vůně do prostoru (oblíbený je například aroma difuzér), aroma lampa, svícen, rámeček na fotku či klíčenka. 

I my dobře víme, jak je někdy těžké najít TEN dárek. Náš Praktický průvodce  vám pomůže vybrat ten správný dárek ke každé příležitosti. Nebo stačí jeden klik a našem e-shopu najdete hned několik univerzálních dárků, které vše vyřeší během pár minut.