DÁRKOVÝ BALÍČEK S VŮNÍ JARA

Jaro už je tady a s ním i novinka dárkový balíček Dobrá nálada. Inspirovali jsme se přírodou samotnou. Produkty v dárkovém balíčku dodají tělu potřebnou péči, svěží barvy a vůně zase vytvoří tu pravou jarní atmosféru.    

Beige Gray Real Estate Business Advertising Website-3

Jarní vzpruha

Krásně hustý sirup Meduňka - Heřmánek od české rodinné firmy Kolkodol je vyrobený z kvalitního třtinového cukru, citronové šťávy a poctivého výluhu z meduňky a heřmánku. Stejně jako sluníčko na jaře i kombinace těchto bylinek navozuje pozitivní náladu. Navíc podporuje relaxaci a klidný spánek.    

Sirup je bez barviv a konzervačních látek

Fluidum Té Harmony BIO s dobromyslí, mateřídouškou, meduňkou a skořicí urovná myšlenky a odvane starosti. Tekuté bylinky jsou díky rychlé přípravě bez nutností louhování či ohřívání vody po ruce kdykoliv a kdekoliv. Zahřejí i osvěží. Pro přípravu nápoje totiž stačí odtrhnout barevně vyznačený okraj sáčku a obsah nalít do 250 ml studené nebo libovolně teplé vody-max. 80 °C. Je vyráběn velmi šetrnou metodou bez použití varu, dlouhé macerace, jakékoliv chemie či alkoholu.


Beige Gray Real Estate Business Advertising Website

 

Péče o ruce

Krásný dárek pro všechny milovníky voňavých produktů. Krém nejen skvěle hydratuje a zvláčňuje ruce, ale osvěžující vůně neroli, limetek, bílých květů, dřeva, ambry a pižma na pokožce vydrží celý den. Díky své šikovné velikosti se snadno vejde do každé kapsy nebo kabelky. 

Neobsahuje parabeny, sulfáty a není testován na zvířatech. 

Skvělý parťák

Bambusový hrnek potěší hned několikrát. Okouzlí svým designem, je šetrný k přírodě a praktické šroubovací víčko zajistí, že se nápoj nevylije. Hrnek je určen k opakovanému použití a lze ho mýt i v myčce.


Beige Gray Real Estate Business Advertising Website-2