JAK POTĚŠIT SVOU LÁSKU NA VALENTÝNA

Blíží se Valentýn a je nejvyšší čas promyslet, jak dát najevo svému miláčkovi náklonnost a lásku.

Letos to na romantickou večeři v báječné restauraci nevypadá. Na druhou stranu, jak se říká, každá mince má dvě strany. Tentokrát svátek všech zamilovaných  připadl na neděli, a to je skvělá zpráva❣️ Nemusíte totiž nikam spěchat. Celý den máte jen pro sebe a můžete ho krásně společně prožít i doma. My vám s tím pomůžeme.

Šťastné a pohodové svátky_1

Láska prochází žaludkem

Dobré jídlo a pití je jedna z cest do srdce druhého člověka. Proto jsme pro vás připravili tyto originální “gurmánské” dárkové balíčky. 

Co překvapit vaši drahou polovičku něčím naprosto výjimečným? Začněte oslavu tím, že ráno zůstanete ještě společně v peřinách. Tak dlouho, jak se vám bude chtít. Je to čas jen pro vás dva. Oslavte svou lásku společnou snídaní do postele. Vše jsme namixovali tak, aby lahodilo chuti na sladké i na slané. Nezapomněli jsme ani na ranní čaj, kávu nebo čokoládu, které vás příjemně nastartují do nového dne. 

Dárkový balíček Valentýnská snídaně

Dárkový balíček Valentýnský Chocoholic

Celé dopoledne si můžete dopřávat sedmé nebe sladkého mlsání.

 

Valentýnská rozmazlovací koupel

Po dobrém jídle je čas na romantickou koupel ve voňavé lázni a domácí wellness. 

Dárkový balíček Valentýnský relax

Večer při svíčkách a dobrém víně

A na závěr společně stráveného dne to nejlepší. Speciálně pro tuto příležitost máme pro vás dárkový balíček, ve kterém hraje prim mladé víno svěží chuti z lokálního vinařství Bílkovi. Nejenže skvěle chutná, ale okouzlí vás elegantním designem láhve. Timto skvostem potěšíte i ty největší znalce vín. Ke sklence vína jde ruku v ruce dobré jídlo. Připojili jsme proto i lahodnou, jemnou paštiku a sýrové sušenky. Stačí vybrat bílé nebo červené a okouzlující večer může začít!

Dárkový balíček Valentýnský večer

Milá pozornost

K dokonalosti snad chybí už jen drobné valentýnské dárečky se vzkazem, kterým svému protějšku řeknete “ Miluji Tě”. 

Dárkový balíček Magický valentýnský večer

Je jen na vás, jestli se rozhodnete pro celodenní valentýnskou oslavu se vším všudy, nebo si vyberete z naší nabídky některý z hotových valentýnských dárkových balíčků.

Chcete si poskládat valentýnský dárkový balíček podle vlastního gusta? Kreativitě se nikdy meze nekladou.

Užijte si krásné chvíle nejen na Valentýna ❤️.

Šťastné a pohodové svátky (1)