PODZIMNÍ DÁRKOVÝ BALÍČEK PLNÝ ENERGIE

…..pro tento čas jako stvořený…..

Nastává podzim a vy si zrovna lámete hlavu nad tím, jaký dárek vymyslet k svátku, narozeninám, oslavě či jiným událostem? 

Inspirovali jsme se přírodou kolem nás a přinášíme vám několik tipů. 


Beige Gray Real Estate Business Advertising Website-9

 

Vitamínová bomba

Šípek je pro svůj vysoký obsah vitamínu C nejzdravějším plodem podzimu. Kromě toho plody obsahují vitamíny B, provitamíny A, přírodní cukry, organické kyseliny a málo tříslovin. Vnitřní semena obsahují také vitamin E. Čistě přírodní šípkový sirup se 100% podílem ovocné složky je skvělá varianta, jak někomu osladit občas pošmourné a sychravé dny. Hodí se nejen do nápojů, ale i k ochucení vloček, kaše či jogurtu. 

Pokud se rozhodnete využít procházky přírodou a nasbírat si také plody Růže šípkové, vybírejte na následné sušení dobře vyzrálé tvrdé plody v období, než je zasáhne mráz. Suší se, dokud nejsou plody temně červené, křehké a lámavé tak, že vydávají praskavý zvuk. Špatně usušené šípky snadno plesniví, proto se vyplatí být v sušení důsledný. 

Náš tip: Šípky pro aktuální použití v čaji rozdrťte. 

Čaj ze šípků snadno připravíte v poměru 1 čajová až 1 polévková lžíce na šálek vody. Drcené šípky je potřebné nejdříve zalít studenou vodou a nechat za studena louhovat v antikorozní nádobě (ideální je sklo) kolem hodiny. Potom nálev uvedete k varu a necháte krátce přejít varem (max. 2 minuty), po 15 minutách můžete scedit před jemné sítko nebo plátýnko a vychutnat si skvělý čaj.

Příprava domácího čaje není rychlou záležitostí, no stejnou službu udělá i námi vybraný šípkový sirup od českého výrobce Koldokol. 


Beige Gray Real Estate Business Advertising Website-10

 

Do balíčku jsme přidali Fluidum Té Little Flower, revoluční novinku, krásně voňavý BIO tekutý bylinkový extrakt k okamžité přípravě lahodného nápoje.  Kombinace blahodárného bezu černého, jetele, brusinky, borůvky a jestřabiny lékařské podpoří imunitu a přirozenou obranyschopnost. Chutná skvěle teplý i studený. Bez cukru, lepku a jakékoliv chemie.

 

A svět je hned barevnější

Veselý designový bambusový hrnek Orange zpříjemní každou chvilku s oblíbeným nápojem.

 

Hýčkání a elegance

Panier des Sens, to je kosmetika inspirovaná Středomořím, pocházející z jižní Francie. Díky výrobkům s jemnou texturou a nádhernou vůní zvěčňuje krásu Provence. Luxusní krém od této značky skvěle hydratuje ruce a zároveň hezky vypadá. Rozzáří koupelnu, noční stolek i pracovní stůl. 


Beige Gray Real Estate Business Advertising Website-8

 

Výjimečný zážitek

Dárkovým balíčkem Energie zajistíte obdarovanému nezapomenutelné chvíle. Spolu s ním totiž navíc darujete i kartičku s příběhem, díky kterému si svůj dárek užije ještě víc:


Beige Gray Real Estate Business Advertising Website-7