VÁNOČNÍ DÁRKOVÉ BALÍČKY PRO KOLEGY A KAMARÁDY

Máte už nápady na vánoční dárkové balíčky pro nejbližší rodinu, no pořád nevíte, co dát za dárek svým kamarádům a kolegům? Připravili jsme si pro vás tipy, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

 

VÁNOČNÍ DÁRKOVÉ BALÍČKY PRO KAMARÁDKY A KOLEGYNĚ

Vybrat dárek pro nejlepší kamarádku je speciální úkol. Chce to něco osobitého.

Darujte jí vánoční dárkový balíček splněných přání, která ji budou těšit po celý rok.

Jak to funguje? Na papírek napíše své přání a složený vloží do sklenice. Tento malý rituál na splněná přání je účinný. Stačí jednou za čas projít papírky s napsaným přáním a člověk zjistí, že většina se už splnila. Kouzlo je v tom, že jakmile přání napíšeme a přestaneme na něj myslet, neblokujeme jeho splnění. Říká se, že Vánoce jsou magické, tak proč toho nevyužít? 

V případě, že plánujete obdarovat víc blízkých kamarádek či kolegyň, doporučujeme pro ně připravit menší dárkové balíčky se stejnou tematikou. Velmi oblíbené jsou levandulové dárkové balíčky. Vůni levandule a její oku ladící barvě prostě nikdo neodolá.

Kolegyním, se kterými se mimo práci vidíte jen párkrát do roka a moc dobře je neznáte, uděláte radost drobným dárkem v podobě klíčenky, propisky, luxusního balzámu na rty, stylového dezinfekčního spreje nebo roztomilé taštičky. Můžete přidat vonnou svíčku a máte hotovo. Nebo jim kupte vánoční ponožky a voňavý krém na ruce. Ten ocení každá žena.

 

Beige Gray Real Estate Business Advertising Website-16

 

VÁNOČNÍ DÁRKOVÉ BALÍČKY PRO KAMARÁDY A KOLEGY 

Pro muže kolegy či kamarády je nejvhodnější neutrálnější vánoční dárkový balíček. Věnujte jim třeba něco dobrého na zub: sýrové sušenky, paštiku a k tomu kvalitní alkohol s potisknutým vánočním vzkazem na láhvi. Muži mají rádi kořenisté chutě. K pochutinám se skvěle hodí chutney či pikantní chilli omáčky.

Pro kolegy i kolegyně, kteří si neumí představit svůj den bez přísunu kofeinu, je jasnou volbou voňavý dárkový balíček s prémiovou kávou vším, co nesmí chybět k perfektnímu požitku z kávy. 

 

Náš tip: Tímto kameninovým hrníčkem rozhodně zpestříte den všem. Díky speciální povrchové úpravě můžete na hrnek křídou napsat vtipný či romantický vzkaz nebo nakreslit obrázek. Fantazii se meze nekladou. Hrnkem pobavíte celou rodinu, potěšíte svou drahou polovičku i kolegy v práci.

Načerpejte spoustu nápadů na vánoční dárkové balíčky v dalším článku na našem blogu.