Tipy na nezapomenutelné valentýnské dárky

Rok se s rokem sešel a opět se nám blíží svátek zamilovaných. Ať už tento den uznávate nebo ne, je to skvělá příležitost udělat si čas jenom na vás dva. A my pro vás máme nápady, jak připravit svému miláčkovi výjimečný zážitek.

Na Valentýna je zvykem dávat si dárečky. Víte, čím nejvíc zabodujete? Tím, že dáte své lásce najevo, jak moc pro vás znamená a výběrem dárku umocníte atmosféru.

Mile překvapíte jakýmkoliv dárkem, na kterém bude vidět, že jste si s ním dali práci. Máme pro vás skvělý tip. Nechte si u nás na dárkovou krabičku potisknout jméno nebo přezdívku vaší drahé polovičky. Uvidíte to nadšení při předávání dárku. Váš miláček ocení, že jste si dali námahu a vše zařídili jen a jen pro něj. 

A co vložit do dárkové krabičky?

Vytvořili jsme pro vás hotové valentýnské dárkové balíčky, díky kterým si spolu užijete nezapomenutelné chvíle. 

 

Dokonalý valentýnský večer 

Můžete zajít do oblíbené restaurace nebo vyzkoušet nový podnik. Valentýnský večer si však skvěle vychutnáte i v domácím prostředí.

Stačí vytvořit ze svého interiéru útulný prostor a hnízdečko lásky. K tomu dopomůže hřejivé přítmí s plápolajícími vonnými svíčkami, sklenka vína a něco dobré k zakousnutí. 

O vše se postará náš dárkový balíček Valentýnský večer. Na vás je jen obstarat skleničky.

16

 

Jak probudit na Valentýna vášeň 

Vášeň a čokoláda patří nerozlučně k sobě. Dopřejte své drahé polovičce intenzivní čokoládové potěšení s dárkovým balíčkem Valentýnské sladké pokušení.

Také dobroty s chilli dokážou pořádně rozpálit. 

17

 

Valentýnská romantika ve vaně

Dárkové balíčky Srdeční záležitost a Bublinkový relax jsou ideální valentýnské dárky pro ženy. Promění běžnou koupel v nezapomenutelný zážitek.

Přidejte do vany přípravky do koupele, které krásně provoní a provzdušní vodu. Ztlumte osvětlení, zapalte přírodní svíčku a naservírujte šumivé víno. 

Můžete pustit příjemnou hudbu, případně posypat vodní hladinu květinovými lupínky. Fantazii se meze nekladou.

Pak už se jen spolu ponořit do voňavé lázně a nechat se hýčkat.

18

 

Skvělý závěr za Valentýnskou oslavou 

Co tak protáhnout valentýnskou oslavu až do rána? Až se probudíte, zůstaňte ještě v peřinách a vychutnejte si skvělou snídani do postele

19

 

Valentýnské dárkové balíčky jsou třešničkou na dortu. Nejdůležitější je být spolu a říct : "Miluji Tě”.

Prozkoumejte naši valentýnskou edici. Ať už vyberete cokoliv, věřte, že váš valentýnský dárek bude mít úspěch.